Mikä mahtava vuosi takana! On kiitosten aika. Haluan kiittää kaikkia ja kaikkea tästä tapahtumarikkaasta vuodesta täydestä sydämestäni.

Tein viime vuoden joulukuussa aarrekarttakurssilla itselleni aarrekartan tärkeimmistä unelmistani lähitulevaisuuteen. Lähinnä toteutuvaksi vuoden 2019 aikana ainakin edes jossain määrin. Kartassani on kolme unelmaa. Tärkeimpänä unelma-ammattini energiahoitajana. Haaveenani oli olla täyspäiväisesti ammatiltani energiahoitaja. Seuraavaksi tärkein oli haave lapsesta. Ainakin, että olisin raskaana vuoden 2019 aikana ja tiedossa olisi vauva. Kolmas unelma oli hieman väkisin keksitty haave häämatkasta jollekin trooppiselle saarelle, missä hiekka on valkoista ja meri turkoosia. Selviä unelmia oli vain kaksi, mutta kolmannen keksin, jotta kartta ei olisi niin vajaa. Tänään juuri mieheni huomautti minulle, että kaikki unelmani aarrekartasta ovat toteutuneet tämän vuoden aikana ja tajusin sen itsekin, että no niinpä ovat! Olen todellakin ollut tämän vuoden unelma-ammatissani energiahoitajana, olen tullut raskaaksi juuri ennen häitämme ja olemme olleet häämatkalla trooppisella Gili Airin saarella Indonesiassa.

Kaikki tänä vuonna tapahtuneet asiat eivät tietenkään ole olleet vain ja ainoastaan ihania ja täynnä onnea. Tähän vuoteen on mahtunut paljon pettymyksiä, epävarmuutta, pelkoa, epäluottamusta itseäni kohtaan, paljon uuden opettelua ja rämpimistä yrittäjyyden viidakossa, paljon itsensä kehittämistä ja henkistä kasvua, itkua ja irtipäästämistä. Tänä vuonna olen kuitenkin tehnyt kaikki päätökseni kuunnellen vain sydäntäni ja olen mennyt vain sitä kohti, mikä tuntuu hyvältä ja oikealta. On tuntunut vahvasti siltä, etten voi enää tyytyä mihinkään sellaiseen mitä en oikeasti halua. En ole varsinaisesti ajatellut olevani rohkea lähtiessäni yrittäjäksi täysin yllättäen sairaanhoitajan työstäni, vaan minusta on tuntunut siltä, että muuta vaihtoehtoa ei enää ole. Minun on ollut pakko toteuttaa unelmani, koska se on ollut niin selkeä ja tuntunut niin vahvasti oikealta ettei sitä ole voinut sivuuttaa järjen alle. Ja onneksi niin. Ilman sitä ehdottomuutta en olisi nyt kiittämässä itseäni siitä, että kuuntelin tahtoani ja universumia siitä, että kaikki järjestyi epäilyistä ja epävarmuudesta huolimatta. Päätin, että pyrin olemaan vain luottavaisin mielin tulevaisuuden suhteen. Yritin kaikkeni luottaa sokeasti omiin tuntemuksiini epäilijöistä ja toppuuttelijoista huolimatta. Onneksi minulla oli myös mieheni kannustamassa minua täysillä kertaakaan epäröimättä valintojani. Välillä epävarmuus, pelko ja turhautuneisuus kuitenkin veivät voiton, mutta eivät onneksi lopullisesti. Olen saanut näiden kokemusten kautta vahvistettua luottamusta siihen, että kaikki aina järjestyy parhain päin.

Tämän vuoden aikana on tapahtunut valtavaa henkistä kehitystä ja omien ongelmien käsittelyä sekä puhdistamista. Olen saanut varmuutta ja luottamusta, olen kohdannut mahtavia ihmisiä, jotka ovat vieneet minua eteenpäin ja opettaneet minua, olen saanut sisäistä rauhaa ja keinoja käsitellä ikäviä asioita ja ongelmia, sekä paljon muuta.

Kiitos, että olen tänä vuonna päässyt toteuttamaan unelmaani olla ammatiltani energiahoitaja.

Kiitos täydestä sydämestäni kaikista ihanista asiakkaista, jotka ovat löytäneet ja tulleet luokseni. Olette opettaneet ja kasvattaneet minua energiahoitajana. Kiitos, että olen saanut auttaa teitä. Kiitos upeista hoitokokemuksista ja yhteistyöstä.

Kiitos myös muiden unelmieni toteutumisesta. Kiitos rakkaalle miehelleni, joka on ollut tärkeässä roolissa kaikissa tämän vuoden suurissa tapahtumissa. Kiitos kannustuksesta ja rakkaudesta, tuesta ja luottamuksesta. Kiitos myös asioiden järkeistämisestä kun tunteet ovat vieneet minua liikaa. Olet ankkuri minun heliumpallolleni, tukikallio minun tuulelleni. Rakastan sinua täydestä sydämestäni.

Kiitos myös sille ihanalle pienelle pojalle, joka möyrii valtaisasti vatsassani kasvaen pikkuhiljaa tähän maailmaan. Kiitos, että olet tullut toteuttamaan yhtä unelmaani ja tuomaan suuren elämänmuutoksen ja lisää rakkautta tähän perheeseen. Olet erittäin tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Äiti rakastaa sinua jo nyt.

Ensi vuosi tuo tullessaan taas paljon muutoksia ja uusia tuulia. Mielenkiinnolla ja innolla odotan tulevaa. Jään äitiyslomalle 20.2.2020., mutta siihen asti toimin energiahoitajana täyspäiväisesti. On aika jättää vuosi 2019 taakse ja toivottaa uusi vuosikymmen tervetulleeksi.

Onnea ja rakkautta ja hyvää uutta vuotta 2020! 🙂

Tunnelukko, tukokset ja negatiiviset energiat
Energiahoitopäivä 23.11. Pesässä Tampereella