On ollut aikamoista myllerrystä ja muutosta viimeinen 1,5 vuotta. Poikani syntymän jälkeen olin pitkään kotona, mutta syksyllä -20 alkoi tulla ohjausta ja tarvetta tehdä taas energiahoitoja. Pikkuhiljaa vein poikaa hoitoon mummulaan yksittäisten hoitojen ajaksi ja sain taas tehdä sitä mitä rakastan, auttaa ja hoitaa ihmisiä. Sitten alkoikin tulla kunnolla muutosta, kun vihdoin löysimme ihanan talon, jota olimme etsineet jo parisen vuotta. Yllätyksenä olikin, kun se uusi koti löytyi aivan toiselta paikkakunnalta, Pöytyältä. Sehän tarkoitti tietenkin sitä, että aloitamme aivan alusta töiden ja muun elämän suhteen. Tuli aika jättää Tampere ja kaikki ihanat asiakkaat, jotka siellä kävivät hoidoissa.

Nyt haluankin kiittää sydämeni pohjasta aivan jokaista ihanaa ihmistä, joka on tullut vastaanotolleni, kenen kanssa olemme olleet vain puheyhteydessä ja kehen olen törmännyt erilaisissa tilanteissa energiahoitoihin ja yritystoimintaani liittyen. Suuri kiitos teille! Teidän ansiosta olen saanut tehdä energiahoitoja, olen kehittynyt ja kasvanut, olen saanut kohdata ja tehdä yhteistyötä, olen saanut tukea ja olla tuettavana ja niin paljon muuta. Olette tärkeitä ja rakkaita. Olen kiitollinen kaikesta. <3

Nyt suuntaan katseen tulevaan ja olen avoin kaikille uusille mahdollisuuksille ja kohtaamisille. Muutimme uuteen kotiin parisen viikkoa sitten ja täällä on vielä järjestelyt hieman kesken. Pikkuhiljaa teemme tästä itsemme näköistä kotia, mutta täysin kotiutunut olo on ollut jo pitkään. Edellisten asukkaiden jälkiä on saanut siivoilla urakalla ja kaikenlaista energeettistä puhdistusta on tullut tehtyä samalla. Seinien ja lattioiden jynssääminen on tuntunut erittäin maadoittavalta ja henkisesti puhdistavalta. On tuntunut kuin pesisin edellisten asukkaiden energioita, taakkoja ja ominaisuuksia ja tekisin tilaa meidän perheen olemukselle. Näin varmasti tapahtuukin. Olen myös polttanut salviaa ja kävellyt huoneesta toiseen koko talon läpi puhdistaen negatiivista energiaa talosta. Olen asetellut vuorikristallia eri huoneisiin poistamaan negatiivista energiaa ja lisäksi vielä tehnyt energeettistä puhdistusta ja suojausta koko talolle. Kaikki tämä on tuntunut hyvältä ja välttämättömältä tehdä, jotta me voisimme elää ja asua tässä talossa rauhassa sekä turvassa.

Kaikin puolin tuntuu erittäin hyvältä, rauhalliselta ja oikealta asua maalla. Omalla pihalla voi kulkea rauhassa ja ympärillä näkyy avaraa peltomaisemaa äärettömästi. Olemme kaivanneet jo pitkään maaseudun ja luonnon rauhaan, joten sen unelman toteutuminen on tuonut helpotusta ja sisäistä rauhaa. Tämä on meille oikea ratkaisu. Haluan kuitenkin ehdottomasti olla ihmisten läheisyydessä ja jatkaa energiahoitoja, päästä auttamaan ja hoitamaan ihmisiä. Nyt on vain tullut aika rauhoittaa koti perheelle ja pitää energiatyö ja asiakkaat eri tiloissa. Tilan etsintä on vielä käynnissä ja tuntuukin kuin koko tuleva syksy olisi täysin sumun peitossa. Olen ollut valmis palaamaan sairaanhoitajan työhön hetkellisesti, kunnes saan ensimmäisiä asiakkaita ja sana kiirii, jotta voin palata tekemään energiahoitoja työkseni. Jostain syystä tuntuu kuitenkin kuin minua jarruteltaisiin sairaanhoitajan töiden suhteen ja yksi tilakin tuotiin esille muutamia päiviä sitten, jossa voisin tehdä hoitoja. Kaikki tuntuu kuitenkin hieman seisovan paikallaan. On tuntunut oikeastaan jo pari kuukautta. Siksi syksykin näyttää sumuiselta ja epätietoiselta. Luotan kuitenkin siihen, että kaikki järjestyy ja asiat loksahtelevat paikoilleen omalla painollaan.

Etähoitoja olen tehnyt jo täällä ollessani. Ne ovatkin olleet hyvä tapa päästä tekemään hoitoja tutuille asiakkaille, jotka ovat nyt liian kaukana lähihoitoa ajatellen. Energia ei tunne rajoja, joten etähoito onnistuu aivan yhtä hyvin kuin lähihoitokin. Oikeastaan etähoito saattaa olla jopa voimakkaampi, sillä siinä asiakas saa olla oman kodin rauhassa ja silloin yleensä rentoutuu parhaiten. Pidän itse enemmän läheisestä kanssakäymisestä, sillä siinä pääsee paremmin kommunikoimaan ja koko tilanne tuntuu itselle luontevammalta. Lähihoitojen puoleen siis enemmän käännyn, mutta teen mielelläni myös etähoitoja.

Siirrytään uusiin tuuliin ja syksyä kohti odottavin ja innokkain ajatuksin. Kyllä kaikki vielä järjestyy parhain päin.

Etähoidot
Tunnelukko, tukokset ja negatiiviset energiat