Energiahoito

 

Teen energiahoitoa, joka perustuu Suomen energiahoitajien kehittämään BodyMind Energy Balancing -hoitomenetelmään. Siinä käsitellään ihmistä kokonaisuutena ottaen huomioon keho, mieli ja tunteet. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen asiakkaan tarpeiden ja valmiuksien mukaisesti.

Hoito aloitetaan yleensä käymällä läpi kehon mahdolliset asentovirheet, jonka jälkeen niitä korjataan energeettisellä jäsenkorjauksella. Tämä rentouttaa kehoa ja purkaa siellä olleita jännitystiloja. Hoidon aikana voidaan keskittyä johonkin tiettyyn ongelma-alueeseen tai kiputilaan. Energiahoito kokonaisuudessaan lievittää stressiä ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Rentoutuessaan keho on valmiimpi vastaanottamaan hoitoa, jolloin parasympaattinen hermosto kytkeytyy päälle ja kehon oma paranemisprosessi voi alkaa. Tällöin saattaa alitajunnasta nousta vanhoja tai kätkettyjä tunteita ja muistoja pintaan, joita voidaan hoidon aikana käsitellä ja poistaa. Voidaan myös keskittyä käsittelemään negatiivisia tunteita ja vapautumaan tunnelukoista ja -traumoista.

Tunteita käsitellessä käytän soveltaen EFT -tekniikkaa (Emotional Freedom Techniques), jossa naputellen poistetaan ikävät tunteet muistoista ja pystytään vaikuttamaan mm. henkilön uskomuksiin, mielialaan, riippuvuuksiin ja pelkotiloihin. Kaikki tämä tapahtuu asiakkaan kanssa yhteistyössä.

 

Hinnasto

Yksi hoitokerta 75 min = 70 €
Kolmen kerran sarjahoito = 180 € (60 €/kerta)
Etähoito 30min./30€ (ajat sovittava erikseen)

AURATRANSFORMAATIO™

 

Auratransformaatiolla päivitetään keho-aurarakenne uuden ajan energialla, jolloin henkilö on vahvemmin omassa voimassaan, maadoittuneempi ja alkaa toteuttamaan itseään ja omaa tehtäväänsä selkeämmin. Kyseessä on pysyvä hoitomuoto, joka tehdään vain kerran elämässä. Auratransformaation jälkeen käydään yleensä ainakin kerran tasapainotushoidossa ja siinä voi käydä niin monta kertaa, kuin tarve on.

Auratransformaatiossa tasapainotetaan keho ensin kristallienergialla ja katkaistaan karmiset sidokset, jotka eivät ole enää tarpeellisia henkilölle. Vanhasta aurarakenteesta päästetään irti ja tuodaan henkilön kaikki omat energiat ja voimavarat takaisin henkilölle itselleen. Luodaan uusi aurarakenne, joka nykypäivänä useimmiten on kristallia. Uusi aurarakenne suojaa meitä vahvemmin ja koko hoitoprosessi auttaa saamaan paremman yhteyden omaan intuitioon ja sisäiseen viisauteen. Hoidon lopussa tasapainotetaan keho-aurarakenne sekä feminiini- ja maskuliinienergiat. Tasapainotuksia tehdään vielä vähintään yksi hoidon jälkeen.

Ennen hoitopäätöstä kannattaa tutustua virallisiin auratransformaatiosivuihin: https://auratransformation.com/fi/

Voit myös olla yhteydessä minuun ja kysyä lisää kaikista hoitomuodoista, joita tarjoan.

 

Hinnasto

Auratransformaatio™  2,5h - 3,5h  300€

Tasapainotus 45min.-75min.  80€