Energiahoito

 

Teen energiahoitoa, joka perustuu Suomen energiahoitajien kehittämään BodyMind Energy Balancing -hoitomenetelmään. Siinä käsitellään ihmistä kokonaisuutena ottaen huomioon keho, mieli ja tunteet. Jokainen hoitokerta on yksilöllinen asiakkaan tarpeiden ja valmiuksien mukaisesti.

Hoito aloitetaan yleensä käymällä läpi kehon mahdolliset asentovirheet, jonka jälkeen niitä korjataan energeettisellä jäsenkorjauksella. Tämä rentouttaa kehoa ja purkaa siellä olleita jännitystiloja. Hoidon aikana voidaan keskittyä johonkin tiettyyn ongelma-alueeseen tai kiputilaan. Energiahoito kokonaisuudessaan lievittää stressiä ja tasapainottaa kehon toimintoja.

Rentoutuessaan keho on valmiimpi vastaanottamaan hoitoa, jolloin parasympaattinen hermosto kytkeytyy päälle ja kehon oma paranemisprosessi voi alkaa. Tällöin saattaa alitajunnasta nousta vanhoja tai kätkettyjä tunteita ja muistoja pintaan, joita voidaan hoidon aikana käsitellä ja poistaa. Voidaan myös keskittyä käsittelemään negatiivisia tunteita ja vapautumaan tunnelukoista ja -traumoista.

Tunteita käsitellessä käytän soveltaen EFT -tekniikkaa (Emotional Freedom Techniques), jossa naputellen poistetaan ikävät tunteet muistoista ja pystytään vaikuttamaan mm. henkilön uskomuksiin, mielialaan, riippuvuuksiin ja pelkotiloihin. Kaikki tämä tapahtuu turvallisessa ympäristössä asiakkaan kanssa yhteistyössä.

 

Hinnasto

Yksi hoitokerta 75 min = 70 €
Kolmen kerran sarjahoito = 180 € (60 €/kerta)
Kaukohoito 60min./60€, 30min./30€ (ajat sovittava erikseen)