Olen kiitollinen. Olen kiitollinen universumille siitä, että saan tehdä työkseni näin mahtavaa työtä. Pääsen auttamaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti. Tuntuu aivan mahtavalta, että saan olla päivittäin tekemisissä energioiden kanssa. Kun teen energiahoitoa ja tunnen käsissäni energian virtauksen ja tukokset mitä asiakkaasta löytyy ja niiden puhdistumisen, koen olevani juuri oikeassa paikassa ja tekeväni juuri minulle oikeaa työtä. Minulla on suuri innostus ja halu tehdä vain enemmän ja enemmän energiahoitoja, koska hoitojen tekemisestä syntyneet tulokset vain kertovat minulle siitä, kuinka paljon ihmiset saavat näistä hoidoista apua, ja se tuntuu niin hyvältä.

Olen opetellut käyttämään enemmän intuitiotani hoidoissa. Aiemmin tein lähinnä tietyn kaavan mukaan hoitoa. Katsoin asentovirheet ja hoidin ne, sen jälkeen tunnustelin käsilläni asiakkaan energiakenttää ja energiakeskuksia ja hoidin niistä tukoksia. Jos löytyi negatiivisilla tunteilla ladattuja muistoja, hoidin ikävät tunteet pois. Tuloksia kyllä syntyi, mutta jotenkin pintapuolisesti ja hoito tuntui jäävän laimeaksi. Sitten aloin kuulla eri ihmisiltä kannustusta oman intuition uskomiseen ja sen käyttöön hoidoissa. Aloin opetella käyttämään intuitiotani ja luottamaan siihen. Aluksi epäilin kovasti kuvittelenko vain vai sainko näin helposti yhteyden omaan intuitiooni. Mutta mitä enemmän kokeilin ja sain parempia tuloksia, sain myös luottamusta ja uskoa, että tämähän toimii paremmin kuin kaavamainen ja kontrolloitu hoitaminen.

Kaikilla meistä on intuitio käytössään, mutta kaikki eivät sitä kuuntele. On saattanut tullut vahva tunne siitä, ettei ole hyvä idea lähteä johonkin paikkaan mutta on tullut silti lähdettyä ja todettua jälkikäteen, ettei olisi kannattanut mennä. Kuinka moni tunnistaa saaneensa tällaisia ”varoituksia”? Itse ainakin olen todennut kantapään kautta, että omaan intuitioon kannattasi luottaa ja uskoa sen ohjeita. Elämä sujuu silloin paljon paremmin ja helpommin. Pitää vain muistaa erottaa mikä ajatus on intuitiota ja mikä on oman egon, järjen aiheuttamaa. Tämä ei välttämättä olekaan niin helppoa. Mutta jos huomaa ajattelevansa jotakin asiaa järjen kannalta ja loogisesti analysoiden, silloin ei välttämättä olla intuition kanssa tekemisissä. Pitäisi ennemminkin miettiä miltä joku asia itsestä tuntuu ja toimia sen mukaan. Silloin ollaan sydämen ja intuition viitoittamalla polulla. Sille polulle itsekin lähdin mukaan ja voin kyllä todeta täydestä sydämestä, että se oli paras päätös mitä olen koskaan tehnyt!

Olen ollut aina taipuvainen ylianalysointiin ja miettinyt asioita moneen kertaan monelta eri kantilta ennen kuin olen uskaltanut tehdä päätöksiä. Se on tietysti ollut erittäin puuduttavaa ja lopulta saanut vain aikaan sen, että olen epäillyt kaikkia omia päätöksiäni ovatko ne sittenkään olleet oikeita. Ylianalysoinnilla on saanut itsensä vain enemmän sekaisin omista ajatuksistaan ja tuntemuksistaan. En luottanut omiin tuntemuksiini, koska järki ei uskaltanut luottaa, vaan epäili niiden oikeellisuutta. Tunteet ovat olleet minulla aina vahvat ja oikeastaan nyt kun tarkemmin miettii, monet päätökset elämässä ovat olleet tunteiden ja järjen taistelun tuloksia. Parhaimmat päätökset olen tehnyt tunteiden mukaan. Ja nyt olen huomannut, että itselläni ne tuntemukset, eli intuitio onkin aika vahva ja siihen yhteyden saaminen ei ollutkaan vaikeaa. Olen herkistynyt intuitiolle niinkin paljon, että toimin oikeastaan kaikissa arkisissakin asioissa täysin sen mukaan. Ja asiat ovat sujuneet loistavasti. Mutta näpeille tulee heti, kun teen asioita intuition vastaisesti, eli kantapään kautta sekin on täytynyt oppia.

Energiahoidoissa intuition kuunteleminen on sitä, että en mieti mitään tiettyä hoitokaavaa vaan tunnustelen ja hoidan niitä alueita, joihin käteni hakeutuvat ja missä tunnen olevan eniten hoidettavaa. Välillä päähäni on tullut joitakin kysymyksiä, joita olen asiakkaalle esittänyt ja se onkin avannut jonkin muiston tai oivalluksen asiakkaalla, joka on vienyt hoitoa taas eteenpäin. Välillä taas olen aikonut sanoa jotakin, mutta onkin tuntunut paremmalta olla vain hiljaa. Myöhemmin on selvinnyt, että asiakas on itsekseen miettinyt eri asioita hoidon aikana ja oivaltanut jotakin hänelle tärkeää kaikessa rauhassa, jolloin oli hyvä etten häirinnyt häntä puhumalla. Sitähän sairaanhoitajaltakin edellytetään, tilannetajua, että osaa ”haistella” potilaan tuntemuksia ja hoitotilannetta. Asiakkaan parhaaksi tätä kuitenkin tehdään, joten hänen tarpeidensa kuuntelu ja ”tunnustelu” on erittäin tärkeää. Hoitotulokset ovat olleet myös vahvempia ja hoitokokemus kaikin puolin parempi asiakkaalle.

Energiahoidolla voidaan myös kehittää asiakkaan omaa intuitiota, jos hän näin haluaa. Siinä vahvistetaan asiakkaan yhteyttä ja herkkyyttä omaan intuitioonsa, ja loppu onkin asiakkaan omissa käsissä, kuinka hän intuitiotaan kuuntelee. Yhteyden vahvistaminen voi tuoda mukanaan kaikenlaisia tuntemuksia ja ohjausta elämään. Itsellä kävi niin, että hoitaessani itseäni sain erittäin vahvan tuntemuksen ja ajatuksen siitä, että tupakanpoltto kannattaisi lopettaa. En ollut ajatellutkaan moista ja ajatus vain putkahti päähäni kesken energiahoidon. Sain myös vinkin, että jos lopetus tuntuu vaikealta voisin tupakansavun sijasta yrittää hengittää energiaa keuhkoihini. Olen polttanut vuosikausia ja melko paljon. Päätin kuitenkin kuunnella intuitiotani ja kokeilla kuinka pitkään pystyisin vain hengittämään energiaa ilman, että tupakkaa tekee mieli. Olen aina ollut sitä mieltä, että olen ennemminkin ollut tapojeni orja polttamisen suhteen enkä niinkään nikotiiniriippuvainen. Kokeilin siis normaaleissa tupakanpolttotilanteissa vain keskittyä hengittämään energiaa ja huomasin, että siitä tuli paljon parempi olo, kuin tupakasta. Syvään hengittämisen tunne olikin ollut polttamisessa se juttu mitä halusin. Tunne siitä, kun hengittää syvään jotakin keuhkoihinsa. En kuitenkaan tehnyt päätöstä lopettamisesta, vaan halusin vain kokeilla miten pitkään sujuu ja sallin itselleni mahdollisuuden polttaa, jos siltä tuntuisi. Siltä ei kuitenkaan tuntunut enää vaan polttaminen loppui siihen. Ilman mitään vieroitusoireita tai vaikeuksia. Pitihän sitä kuitenkin testata pari kertaa lähiviikkoina enkö todella halua enää polttaa, mutta tupakka ei maistunut enää todellakaan hyvältä ja siitä tuli ikävä tunne kurkkuun ja keuhkoihin.

Nykyisin ei enää tee edes mieli tupakkaa ja hajukaan ei houkuta. Olen myös huomannut, kuinka oma haju- ja makuaistini ovat herkistyneet huomattavan paljon. Kaikenlaisia mukavia asioita sitä voi tulla tehneeksi, kun vain luottaa omaan intuitioonsa.

PS. Tällä tekstillä en kuitenkaan halua aiheuttaa kellekään syyllisyyden tunteita omaa polttamistaan kohtaan tai paineita lopettamiseen. Mielestäni se on jokaisen oma valinta polttaako vai ei, eikä siihen pitäisi painostaa varsinkaan yhteiskunnan tasolta. Itse olin polttaessani koko yhteiskunnan painostavaa tumppaamis-kamppanjaa vastaan ja varsin jääräpäisenä luonteena ehkä siksi juuri halusinkin polttaa, koska en halunnut jonkun toisen sanelevan minulle mitä saan tehdä ja mitä en. Mutta jokainen tyylillään, kunhan annetaan kaikkien kukkien kukkia. 🙂

Hörhöydestä, henkisyydestä
Kevät on uuden aloituksen ja vanhan puhdistamisen aikaa.