Olen nyt virallisesti energiahoitaja! Pitkäaikainen haave täydentävien hoitomuotojen tekijänä on toteutunut. Vuosia siihen meni, että löysin lopulta sen mitä haluan isona tehdä.

Mutta jos nyt vaikka aloitetaan siitä, mistä tämä kaikki lähti. Eli teinistä lähtien olen ollut kiinnostunut kaikesta ”mystisestä” valtavirran ulkopuolella olevasta. Se lähti tähtitieteen opiskelusta koulussa, siirtyi astrologiaan ja mytologiaan, erilaisiin mysteereihin Egyptin pyramideista geoglyyfeihin ja vampyyreihin (ah, voi niitä vampyyreja, joista imin tietoa niin paljon kuin pystyin elokuvien ja kirjallisuuden kautta), henkimaailmaan ja ihmeisiin.

Lukioaikana aloin käydä vyöhyketerapiassa ja otin kukkatippoja helpottamaan yo-kirjoitusten aiheuttamaa stressiä. Kävin matkailualan koulun, josta lähinnä sain helpotusta ujouteeni erilaisten esiintymisharjoitusten avulla sekä paljon uusia kokemuksia. Sitten päädyin eräälle poliklinikalle tekemään arkistointihommia ja siitä sain kipinän hoitoalalle. Lähdin opiskelemaan lähihoitajaksi. Kävin samalla erilaisia kursseja astrologiasta ja aloitin vyöhyketerapiaopinnot.

Lähihoitajakoulu jäi kesken päästyäni opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Sen koulun kävin loppuun ja tein opinnäytetyöni vyöhyketerapiasta, joka ei ollut muuten mikään helppo saavutus perinteisen lääketieteen koulussa.

Sitten päädyin moneksi vuodeksi sairaanhoitajan oravanpyörään tekemään aluksi kolmivuoroa niin pitkään kunnes en enää henkisesti jaksanut. Potilaiden hoitaminen oli mielenkiintoista ja opettavaista, mutta en jaksanut enää sitä, että työnantaja määrittelee elämänrytmini. Kaikki pyöri töiden ympärillä eikä elämässä ollut kunnon vapautta. Kova työ vaati kovat huvit. Päätin lähteä ja pääsin päivätöihin sairaanhoitajana. Siinä olin kunnes tuli hyvin vahva tunne siitä, että tämä ei ole sitä mitä haluan tehdä lopun elämääni. Elämä oli samaa rutiinia päivästä toiseen. Painajainen vankilassaolosta sai minut etsimään jotakin muuta hoitomuotoa, jota haluaisin tehdä työkseni. Täydentävät hoitomuodot ja ihmisten kokonaisvaltainen hoitaminen kun olivat aina kiinnostaneet minua ja jotenkin tiesin, että siellä on tulevaisuuteni.

Suomen energiahoitajien sivut lävähtivät Googlessa ensimmäiseksi, mutta itselleni tyypilliseen tapaan kaikki muut piti käydä katsomassa ja pois sulkemassa, ennen kuin perehdyin kunnolla asiaan. Ihmettelin, että miten skolioosia ja muita asentovirheitä muka pystyy energialla hoitamaan niin helposti niin kuin sivuilla väitettiin. Ajattelin, että pakko käydä kurssilla katsomassa pitääkö se paikkansa. Ja ensimmäisestä kurssista lähtien olin koukussa. Tämähän oli aivan mahtavaa, että näin yksinkertaisella ja kivuttomalla tavalla voi hoitaa ihmistä niin kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti. Suurella innolla imin itseeni kaiken mitä kursseilla käytiin ja halusin heti kokeilla oppimaani läheisiini. Minussa vahvistui tunne siitä, että olen löytänyt etsimäni (ainakin hetkellisesti :D). Energiahoitaminen on sitä mitä haluan tehdä työkseni ja haluan tuoda tätä mahtavaa hoitomuotoa ihmisten tietoisuuteen. Toki se vaatii hoidettavalta itseltään myös osallistumista ja valmiutta hoitaa itseään, sillä energiahoitaja toimii vain energian välittäjänä eikä varsinaisesti voi yksin parantaa ketään.

Päätin siis lähteä yksityisyrittäjäksi. En halunnut jatkaa sopimustani sairaanhoitajan työssä vaan lähteä kohti unelmaani. Pääsin yrittäjyyskurssille ja kurssin aikana jo rekisteröin toiminimeni. Päätin, että haluan tehdä tämän täysin virallisesti ja ammattimaisesti alusta lähtien. Ja nyt se on totta. Hoitoja on tullut tehtyä noin 80, mutta kovasti taidot ovat kehittyneet ja tästä on hyvä jatkaa. Energia on Hyvinvoinnin virtausta!

Muutama viikko yrittäjyyttä takana.