Lähinnä suurin aika mennyt asioiden hoitamiseen, vakuutusten selvittelyyn, kirjanpitäjän hankintaan, maksupäätteen hankintaan jne. Muutamia asiakkaita käynyt myös, lähinnä tuttuja sillä markkinointi ei ole vielä lähtenyt kunnolla käyntiin. Nettisivut ja face -sivut on valmisteilla ja niitä tässä viedään eteenpäin. Muutaman muun tamperelaisen energiahoitajan kanssa on pari kertaa nähty ja suunniteltu messuille menemistä ja muutenkin markkinoinnin lisäämistä yhteistyöllä.

Nyt sitten pääsemmekin Tampereella järjestettäville Elämän ilo -messuille 13.-14.4. Meitä varten on oikein kokonainen hoitohuone varattu, jossa pääsemme tekemään näytehoitoja messuvieraille. Tänään tapaan yhden hoitajakollegoista, jonka kanssa teemme esittelytekstiä meistä messujen sivuille. Yrittäjälle verkostoituminen on kyllä ehdottoman tärkeää. Jos yksin yrittäisin markkinoida toimintaani, olisin aika hukassa ja pulassa ihan kustannustenkin suhteen. Tuntuu kyllä hienolta, että täällä on muutama mahtava tyyppi, joiden kanssa olemme ainakin jossain määrin samassa veneessä.

Olen myös liittynyt energiahoitajista koostuvaan Meridiaani -nimiseen osuuskuntaan. Kaikki sen jäsenet ovat käyneet samat kurssit Suomen energiahoitajien kautta. Sielläkin on oma mahtava yhteisönsä, jossa voi kysyä vinkkejä hoitoihin, saada vertaistukea ja energiahoitoa itsekin. Elämän ilo -messuille menemmekin nimenomaan Meridiaani -osuuskuntaa edustaen. Teemme ilmaisia asentovirheiden mittauksia ja asiakkaiden halutessa teemme energeettisen jäsenkorjauksen pientä maksua vastaan. Messuilla on myös mahdollisuus hieman pidempään ja kokonaisvaltaisempaan hoitoon. Toivottavasti mahdollisimman moni tulisi messuille kokeilemaan energiahoitoa, jotta ihmiset saisivat omakohtaisen kokemuksen tästä hoitomuodosta. Ja jos koko aihe vielä hieman mietityttää, me keskustelemme mielellämme mistä energiahoidossa on kyse sekä minkälaisia kokemuksia ja hoitotuloksia on syntynyt. Messuilla nähdään!

Mietteitä "puoskarilaista"
Noniin. Nyt. Vihdoin!