On ihanaa huomata, kuinka kevätaurinko vahvistuu ja herättää pikkuhiljaa, mutta varmasti luonnon kukkimaan. Elämä alkaa puskemaan läpi kellertävän harmauden vääjäämättömällä voimallaan. Kevät on uuden aloituksen ja vanhan puhdistamisen aikaa. Loistava hetki siis puhdistaa kehostaan ja mielestään synkät ajatukset ja ikävät tuntemukset talven kylmyyden ja pimeyden jäljiltä. Oiva tilaisuus vapauttaa itsestään vanhaa ja turhaa, jotta olisi tilaa uudelle ja innostavalle itsensä löytämiselle tai vaikka uuden projektin aloittamiselle.

Kevätsiivouksen aikaan puhdistetaan ja tampataan kodin nurkista ja tekstiileistä talven pölyt ja liat pois. Kodista tehdään puhtaampi ja raikkaampi, sinne tuodaan uusia kasveja, ulos istutetaan kukkia ja pihaa uudistetaan. Joillekin tulee pesänrakennusvietti, jolloin kotiin halutaan uutta ilmettä uusien huonekalujen muodossa tai järjestämällä vanhoja erilaiseen järjestykseen. Miksei siis huolehdittaisi omasta kehosta ja mielestä samalla lailla? Kuinka hienoa olisikaan purkaa kehosta pois vanhoja jännitteitä ja kiputiloja, jolloin kehon käyttöön vapautuisi lisää virtaa kaikille elämän osa-alueille varsinkin näin kesän kynnyksellä. Kevätahdistuksesta kärsivät voisivat vapautua ahdistuksen tunteistaan, jolloin keväästä pääsisi nauttimaan rennosti ja ilman stressiä. Kaikista synkistä mietteistä ja muista ikävistä tunnetiloista voisi vapautua, jolloin ne eivät enää painaisi mieltä ja vaikuttaisi omaan käyttäytymiseen ja olemiseen. Näitä kaikkia kehon ja mielen taakan puhdistuksia voi tehdä energiahoidolla. Jokaisen hoidon jälkeen mieli kevenee ja sen huomaa mielentilassa ja kehossaan selvästi. On keveämpi olo kaikin puolin. Kevätauringon lämmön ja lintujen sirkutuksen, kasvien heräämisen ja päivien pitenemisen huomaa aivan eri lailla, kun stressin aiheuttajat ja muut mieltä synkistävät asiat on saatu purettua pois tieltä.

Joko Sinä olet aloittanut oman kuormasi puhdistuksen ja sisäisen uudistuksen? Oletko valmis vapautumaan kaikesta negatiivisesta ja olla puhtaasti ja aidosti oma ihana itsesi? Aikaa varaamalla teet ensimmäisen askeleen kohti omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Omaan intuitioon luottaminen
Mietteitä "puoskarilaista"