Nyt tuntuu tärkeältä avata hieman omaa henkistä puoltani. Tämä teksti voi olla monelle oudon kuuloista tai jopa ajaa pois tältä sivulta. Silläkin riskillä haluan olla täysin rehellinen, niin kuin muutenkin pyrin olemaan. Olen ollut koko ikäni tietoinen henkimaailman olemassaolosta. Se on ollut minulle jollain lailla täysin selvää vaikken ole mitään konkreettista ”todistetta” nähnytkään siitä. Jo varhaisteininä tiesin, ettei ole mitään järkeä syntyä tähän maailmaan kerran ja sitten vain kuolla pois. Mitä hyötyä siitä olisi? Olemmehan syntyneet tänne uudestaan ja uudestaan kehittyäksemme ja oppiaksemme asioita. Jokainen on omalla polullaan ja tekee matkaansa omaan tahtiin.

Tuntuu kuitenkin, että nykyisin yhä enemmän ja enemmän ihmiset heräävät tähän samaan tietoisuuteen ja kiinnostuvat henkisistä asioista. Itselläni se ei tarkoita mitään kirkkoon liittyvää henkisyyttä, vaan omaan sisäiseen viisauteen tutustumista ja intuition kuuntelemista, aistien heräämistä ja vahvistumista, puhdistumista kaikesta vanhasta, joka ei palvele enää, elämästä nauttimista, arvojen mukaan elämistä sekä oman elämäntehtävän hakemista ja seuraamista. Ja se jos mikä on ollut innostavaa, tuntunut ihanalta ja oikealta, tuonut onnellisuutta ja iloa. Sen myötä on myös jäänyt pois vanhoja tapoja ja osia persoonasta, jotka kuuluivat osaksi entistä minua, mutta eivät enää tunnu hyviltä. Viimeisen vuoden aikana olen muuttunut niin paljon, etteivät pitkäaikaiset ystäväni enää kunnolla tunne minua. Mitään halua palata vanhaan ei kuitenkaan ole, koska tämä kehityssuunta tuntuu vain niin paljon paremmalta. Näistä asioista ei ole kovin helppo puhua ääneen sillä helposti tulee leimatuksi hörhöksi. Tätä leimaa olen aina pelännyt ja pitänyt mielipiteeni näistä asioista vain lähipiirin tietona. Mutta tavattuani niin paljon muitakin samalla tavalla ajattelevia olen alkanut ottaa kaiken irti ja nauttia hörhöydestäni huumorilla. Ei kaiken tarvitse olla niin vakavaa. Parempi vaan kun osaa nauraa itselleen ja olla stressaamatta siitä mitä muut minusta ajattelevat. Olen sellainen kuin olen ja olen sitä nyt myös julkisesti. 😀

Joka päivä hoidan itseäni energialla. Aloitan syvään hengittelyllä ja avaan energiavirrat kunnolla auki. Maadoitan itseni. Tunnustelen onko jossakin jotain puhdistettavaa, hoidettavaa ja toimin sen mukaan. Kuuntelen intuitiotani ja annan sen ohjata minua. Olen viimeisten kuukausien aikana puhdistanut itsestäni valtavat määrät  ikäviä tunteita, negatiivista energiaa ja muita häiriötekijöitä, joita kehooni ja energioihini on pesiytynyt aikojen saatossa. Olen itkenyt ja purkanut tunteita, joita en edes tiennyt itsessäni olevan. Olen tehnyt tätä puhdistusta myös tämän elämän takaisista elämistäni ja yleensä aiheet ovat liittyneet jollakin lailla nykyisen elämäni johonkin osa-alueeseen, jossa on ollut jotakin vaikeutta tai se on muuten jotenkin ollut esillä. Sieltä onkin yllättäen löytynyt selityksiä monille vahvoille mielipiteille ja käsityksille. Jokin teema on myös toistunut monissa elämissä selvästi oppiläksynä, joka ei ollut mennyt vielä perille. Yhtenä esimerkkinä löysin ikäviä tunteita, joita olen kokenut jossakin entisessä elämässäni työnantajaani kohtaan. En ollut saanut töissä toteuttaa itseäni ja tehdä töitä luovuudella vaan olin joutunut mukautumaan ja ”alistumaan” työnantajan huonon kohtelun alle. No sehän selittää aivan täydellisesti sen, miksi nykyisessä elämässäni ensimmäisistä työpaikoista lähtien olen halunnut varmistua siitä, ettei minua huijata ja olen pitänyt erittäin vahvasti kiinni omista oikeuksistani. Olen myös äänekkäästi tuonut epäkohtia esille ja puolustanut työkavereitani, jotka ovat kokeneet epäoikeudenmukaista kohtelua. Minua ei kuitenkaan ole kohdeltu työnantajan puolelta huonosti tämän elämän aikana, joten omat työkokemukseni eivät selitä niin vahvoja käsityksiäni ja mielipiteitäni oikeudenmukaisuudesta. Ehkä myös osittain siksi olen nykyisin niin onnellinen siitä, että olen oman itseni pomo eikä kukaan muu määrittele työaikojani tai lomieni ajankohtia. Työ itsessään ei myöskään ole uuvuttavaa, koska saan tehdä sitä työtä mitä haluan ja mikä tuntuu hyvältä.

Olen oivaltanut, että kaiken tämän itseni puhdistamisen ja kuonan poistamisen tarkoituksena on viedä minua kehityksessäni eteenpäin, jotta voisin paremmin toimia energian välittäjänä ja auttaa muita. Täytyy ensin auttaa itseään, jotta voisi auttaa muita. Mutta ei tässä toki valmiita vielä olla eikä se ole tarkoituskaan. Jokainen hoitokerta opettaa myös minua. Se on minun ja asiakkaan yhteistyötä kummankin parhaaksi, en ole sen parempi kuin kukaan muukaan vaan kaikki olemme samanarvoisia. Tärkeää työtä tässä joka tapauksessa tehdään pikkuhiljaa kaikkien parhaaksi. Maailma on muuttumassa kohti henkisempää aikaa, materialismi saa jäädä taakse kaikkensa antaneena ja opettaneena. Avosylin olen ottamassa tätä muutosta vastaan monien muiden henkisen tien kulkijoiden kanssa. Tehkäämme kaikki omaa puhdistustyötämme, jotta voisimme olla paremmin ja helpommin vastaanottamassa muutosta ja viemässä maailmaa parempaan suuntaan. Mikäs sen parempi tapa kuin sisäinen tutkimusmatka itseensä ja aidon minän löytäminen sekä turhasta irtipäästäminen, jota energiahoidoilla voi vielä tehostaa.

Valoa, iloa ja rakkautta.

Sydämen ala
Omaan intuitioon luottaminen