Energiahoitopäivä 23.11. Pesässä

Kirjoitan tulevasta tapahtumasta myös tänne blogiini, jotta nekin joilla ei ole Facebookia käytössä pääsevät näkemään mistä on kyse.

Järjestän tulevana lauantaina Tampereella Pesässä (Pesä Läsnäolonkeskus, Näsilinnankatu 28 E 5, sisäpiha 3.krs., 33200 Tampere) energiahoitopäivän klo 10.00 - 18.00. Päivän tarkoituksena on antaa mahdollisuus tulla kokeilemaan energiahoitoa matalalla kynnyksellä 20 minuutin näytehoitojen muodossa. Näin ihmiset pääsevät kokeilemaan mistä energiahoidossa on kyse hieman helpommin, kuin varaamalla suoraan kunnon ajan energiahoitoon.

Näytehoidon aikana mittaan ja tarkistan löytyykö kehosta asentovirheitä, joita hoidetaan energeettisellä jäsenkorjauksella. Loppuaika jatketaan energiahoitoa tarvitsemaasi ongelmaan/vaivaan. Hoito on rentouttavaa, kipua lievittävää ja stressiä purkavaa.

Aikoja on 20 minuuttia/asiakas ja niitä voi varata osoitteesta: https://teamup.com/kskikkkm6web7jfbkk

Muistakaa vain valita kalenterista oikea päivä ja ilmoittautua haluamallesi ajalle. Ajanvarauksesta ei valitettavasti tule erillistä vahvistusta, mutta jos varauksessa on jotakin epäselvää, ottakaa rohkeasti yhteyttä suoraan Pesään sähköpostilla: pesalasnaolonkeskus@gmail.com

Näytehoidot 20 minuuttia/10€, vain korttimaksu. Samalla voi halutessaan ostaa joulua varten lahjakortin Hyvinvoinnin virtauksen energiahoitoon.

Lämpimästi tervetuloa purkamaan stressiä ja jännitystiloja ensi lauantaina!

Vuosi 2019
Energialääketieteestä ja psykologisesta prosessista