Asiakkaan kertomaa

Olen kärsinyt vuosia erilaisista tunnelukoista ja mielen tasapainon ongelmista, johtuen mm. kiusaamisesta ja sitä kautta tuhoisista ihmissuhteista. Elämässä on tapahtunut paljon mieltä horjuttavia asioita ja joskus niitä on vaikea käsitellä. Turhaudun siihen, että lääkärit määräävät aina lisää lääkkeitä, vaikken koe, että niitä tarvisin, tai että niistä edes olisi apua. Kuitenkin monet näistä lukoista vaivaa ja vaikeuttaa elämää. Ajattelin hieman varautuneesti, mutta uteliaana lähteä kokeilemaan energiahoitoa Sarin hoitolaan. Enpähän siinä menettäisi mitään, päinvastoin.

Kun saavuin paikalle, jo heti alkuun oli lämmin vastaanotto. Sarin luokse on aina mukava mennä. Vaikken tiennyt alkuun mitä tapahtuisi, oli mukava rento olla ja harmoninen olo. Alkuun tietenkin jännitin enkä oikein osannut odottaa mitä hoidossa tapahtuu, mutta koska Sarin kanssa on niin helppo olla, jännitys nopeasti unohtui.

Ensin kävimme läpi mitä asioita haluaisin hoidon käsittelevän. Päädyimme ensimmäisellä kerralla korjailemaan muutamia fyysisiä vaivoja, selkäkivuista hartiasärkyyn. Sekä tunnelukkoja ja uniongelmia. Vaivoja hoidetaan erilaisilla energiavirtauksilla, joita Sari säätelee ja siirtelee.

Koko hoidon ajan oli hyvä olla, vaikka tälläinen erilainen vaihtoehtoinen hoitometodi jännitti ja hieman epäilyttikin. Yllätyksekseni näin konkreettisia merkkejä siitä, kuinka energiat virtasivat ja tekivät töitään. Monet kivuliaat asiat, jotka olin vuosia haudannut mielen syövereihin, tulivatkin esiin ja jollain tavalla hoidon edetessä, ne eivät enää olleetkaan kipeitä muistoja vaan se tunne mikä niihin liittyi, oli muuttanut muotoaan täysin tai jopa poistunut.

Hoidon ajan koin monia eri tunteita, mutta hoidon päättyessä olin melkoisen rauhallisessa olotilassa ja rentoutunut.

Hoito eteni omaan tahtiin, joten missään vaiheessa en kokenut oloani epämukavaksi vaikka raskaita asioita käsiteltiinkin.

Uskon, että oli vaivat sitten fyysisiä tai psyykkisiä, pieniä tai suuria, tästä hoidosta on apua. Useamman kerran käynti tuottaa suurempia tuloksia, avaa isompia vaikeampia lukkoja, mutta jo yhden kerran rentoutumiskäynti tekee varmasti hyvää kenelle tahansa arjen kiireiden keskellä.

Varsinkin kun nykyään on niin vaikea rauhoittua hektisessä elämässä, tällainen hoito tekee paljon hyvää ja on ansaittua.

Suosittelen kaikille avoimesti kokeilemaan.

🙂 Sarille suuret kiitokset hoidosta!

Sirja

Hei Sari 😊. Nyt tulee raporttia vonnistani. Tämä viimeksi tehty hoito oli todella voimallinen. Kuten sanoinkin hoidon lopussa että syvälle meni. Olin kaksi päivää sellaisessa rauhan ja unettavan tilassa. Kolmannen illan aikana alkoi ahdistus ennen nukkumaan menoa. Aamulla oli huono olo, huippasi ja teki mieli oksentaa. Paikkoja särki, eritoten alaselkää, jalka teriä, päässä vihlosi aika ajoin. Eilen illalla vielä ahdisti nukahtaminen. Olo on sellainen kun olen nukahtamsisillani niin säikähdän sellaista olotilaa kuin menisi taju ja haukon henkeä sekä sydän tykyttää jonkin aikaa. Tämä tuli vain yhden kerran sitten nukahdin. Ensimmäisellä kerralla tämä tapahtui kolme kertaa. Tänä aamuna olo on ollut todella hyvä. Pikkuisen jälkateriä vielä vihlasi mutta nyt ihan ok.

Kaiken laisia hoitoja olen saanut mutta tämä on ollut kaikista voimallisin. Jos en tietäisi että oireita tulee aina hoidon jälkeen niin voisin ajatella että hoito on pahaksi. Näistä jälkeisistä oireista kannattaakin puhua asiakkaille hoidon jälkeen, että tulevat hoitoon sitten jatkossakin. Tiedän ettei kaikki koe näin vahvasti kuin minä. Kuuluukohan se tähän erityisherkän ihmisen luonteeseen, ainakin minulla. Tinnitus on edelleen oikeassa korvassa. Tulen sinulle vielä hoitoon, varailen ajan kunhan saan seuraavat työvuoro listat. Haluan hoidon vapaapäivänä niin saa nauttia rauhassa. Sinulla on parantavat kädet, kiitos💞

Merja

Halusin jo pitkää kokeilla energiahoitoa ja löysinkin Sarin nettisivut ja päätin kokeilla. Heti ensimmäinen kerta oli todella vaikuttava ja tunteikas! Hoidon jälkeen oli hieman epätodellinen olo ja se nosti syviä tunteita pintaan. Halusin heti tulla uudestaan kokeilemaan. Olen saanut paljon apua hoidoista ja tehnyt oivalluksia itsestäni. Olen pystynyt käsittelemään myös kipeitä asioita  ja tunteita hoitojen kautta. Jokainen kerta on ollut erilainen ja olen päässyt sukeltamaan syvälle itseeni, mikä onkin mielenkiintoinen matka! Suosittelen kokeilemaan! Lämmin kiitos Sarille kaikesta. 

Anna

Olen käynyt vuosien aikana lukuisissa eri hoidoissa, ja tämä oli ensimmäinen hoito, joka meni jonnekin syvälle tietoisen mielen alle. Tunsin kuinka kehossa alkoi virrata, kuin jokainen solu olisi tanssahdellut, kun tunnelukot/traumat vapautuivat. Halusin vain jäädä siihen vapautuneeseen,iloa ja energiaa virtaavaan olotilaan. Minun on ollut aina vaikea kokea turvaa ja luottamusta. Tätä ongelmaa ei Sarin hoidossa ole. Hänen lähellään on hyvä olla. Hän sisäinen tyyneytensä, empaattisuutensa ja jostain syvältä pulpahteleva ilo saavat olon rennoksi ja vastaanottavaiseksi. Tiedostamaton, syvälle kehoon jäänyt stressi alkaa purkautua. Ilo nousee pintaan. Kun eheytymisen tie alkaa, luottamus omaan voimaan alkaa pikkuhiljaa palautua. Kiitos!

Krista